Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiö mukana Vuosisadan rakentajat -finaalissa Oppimisen taitajat -tiimillä

Vuosisadan rakentajat -haastekilpailun 15 finalistia on valittu. Heidän joukossaan on Kuntoutussäätiön Oppimisen taitajat -tiimi.

Tiimin ratkaisuna on kehittää ilmainen verkkovalmennus nuorten oppimisvaikeuksiin. Valmennuksessa harjoitetaan opiskelu- ja työskentelytaitoja, mutta kiinnitetään huomiota myös omien vahvuuksien ja hyvinvoinnin edistämiseen sekä arjen ja elämänhallinnan taitoihin.

“Oppimisvaikeuksiin on todella vähän palveluita saatavilla, varsinkin peruskoulun jälkeen. Ne ovat myös jakautuneet alueellisesti eriarvoisesti. Me haluamme, että palvelut ovat kaikkien saatavilla ilmaiseksi ja valtakunnallisesti”, sanoo neuropsykologian erikoispsykologi Johanna Nukari, joka kuuluu Vuosisadan rakentajiin osallistuvaan Oppimisen taitajat -tiimiin.


Vuosisadan rakentajat -haastekilpailussa etsitään ratkaisuja, jotka rakentavat nuorten parempaa tulevaisuutta. Haussa on ratkaisu, joka lisää 10–26-vuotiaiden nuorten ja heidän jokapäiväisessä elämässä mukana olevien ihmisten kykyä tukea nuorten hyvinvointia ja osallisuutta yhteiskunnassa. Ratkaisu voi liittyä mihin tahansa nuorten elämän osa-alueeseen, kuten kouluun, koulutukseen ja osaamiseen, vapaa-aikaan, kotioloihin tai työhön.


Sisältö päivitetty 08.11.2022

Jaa sivu!

Simple Share Buttons