Suoraan sisältöön

Etsimme erikoistutkijaa/tutkijaa ja työn muotoilijaa

Etsimme sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmään sekä kuntoutuksen konkreettiseen toteutukseen hyvin perehtynyttä erikoistutkijaa tai tutkijaa.

Olet yhteiskuntatieteiden tohtori tai kokenut maisteri, jolla on vahva kvalitatiivisten menetelmien tutkimusosaaminen. Olet perehtynyt kuntoutuksen monimuotoiseen kenttään ja sinulla on vahva osaaminen ja näytöt tieteellisen työn toteuttamisesta menestyksellisesti haastavassa monitieteisessä ympäristössä.

Olet aikaansaava, idearikas konseptoija, jolla on käytännön kokemusta tutkimuksen tuotteistamisesta sekä ymmärrystä tutkimuksen, käytännön sovellusten sekä tiedemarkkinoinnin välisistä yhteyksistä ja niiden tuloksellisesta hyödyntämisestä.

Liitä cv:si ja hakemuksesi lisäksi mukaan koonnos maksimissaan kahdelle A4:lle/kalvolle kolmesta projektista/toimenpiteestä, jolla olet halunnut vaikuttaa yhteiskunnalliseen kehitykseen tai olet muutoin ollut aktiivinen tiede- ja tutkimusviestinnässä sekä tulosten konseptoinnissa. Liitä mukaan kuvaus mitä vaikuttavuutta ko. projektilla/toimenpiteellä tavoittelit, mitä tuloksia sait sekä mikä tässä oli onnistuneinta ja mikä vaikeinta.

Tule Kuntoutussäätiöön näyttämään kuntoutuksen suuntaa! Tehtävä on uusi ja aluksi määräaikainen.

Lähetäthän hakemuksesi sähköpostilla johtaja Riikka Shemeikalle, riikka.shemeikka@kuntoutussaatio.fi, 13.3.2017 mennessä.

Lisätietoja antaa Riikka Shemeikka, p. 044 781 3102 to 2.3. klo 14-16 tai ti 7.3. klo 14-16

Kuntoutussäätiö on kuntoutuksen suunnannäyttäjä. Tähtäämme kuntoutuksen Living Labiksi: kuntoutusjärjestelmän konkreettiseksi uudistajaksi ja uudistumisen välineiden tuottajaksi koko Suomelle. Liiketoimintamme on rajussa kasvussa. Konseptoimme uusia palveluita erityisesti uuden työn maailmaan. Tutkimuksemme on käytäntölähtöistä. Osaamisalueemme ovat kestävä työkyky, paras toimintakyky ja terveys sekä vahvistuva kansalaisyhteiskunta. Tuotamme kuntoutusasiakkaillemme työ-, opiskelu- ja toimintakykyä edistäviä palveluja. Tiedolla vaikuttaminen koskettaa kaikkea toimintaamme.


Sisältö päivitetty 03.03.2017

Jaa sivu!

Simple Share Buttons