Suoraan sisältöön

Tervetuloa tuomariksi Työ Elämään -kilpailuun, Jouni Seppänen!

”Kaikki tavoitteet työllistämisen edistämiseksi ovat tervetulleita!”

Kerrotko työstäsi, Jouni.

Toimin Elon Eläkepalvelut-yksikön johtajana. Vastuualueena on eläkkeiden ja ammatillisen kuntoutuksen neuvonta, ratkaisu ja maksanta.

Elo kehittää yhdessä ammatillisen kuntoutuksen palveluntuottajien kanssa jatkuvasti uusia malleja ja keinoja parantaa työkyvyttömyysuhan alla olevien asiakkaiden paluuta työelämään tai suuntautumista uusille urille.

Myös Elon omassa toiminnassa mietimme toistuvasti, kuinka voisimme kehittää sekä toimintaamme sekä henkilöstö- ja rekrytointipolitiikkaamme. Elo sai kunniamaininnan innovatiivisimmasta kesätyökäytännöstä vuoden 2016 Vastuullinen kesäduuni 2016 -kampanjassa, jossa selvitettiin Suomen parhaat kesätyönantajat ja yrityksiä palkittiin kunniamaininnoilla.

Miten sinun mielestäsi työllistämispalveluita tulisi kehittää?

Olisi tärkeää luoda uusia tapoja työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamisen parantamiseksi. Digitalisaatiosta ja uusista tavoista tehdä työtä tulisi ottaa maksimaalinen hyöty irti. Työllistämispalveluissa tulisi omaksua rohkea ja kokeileva kulttuuri uusien toimintatapojen innovoimisessa ja käyttöönotossa.


Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Uskomme asiakkaidemme kasvuun ja siihen, että hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys.

Olemme nuori yhtiö, mutta meillä on pitkät perinteet: synnyimme 1.1.2014, kun Eläke-Fennia ja LähiTapiola Eläkeyhtiö fuusioituivat. Vastaamme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä, huolehdimme 210 000 eläkkeensaajasta ja noin 20 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.


Tervetuloa tuomariksi –sarjassa esitellään tuomarit ja esiraadin jäsenet, jotka valitsevat Opteamin ja Kuntoutussäätiön järjestämän Työ elämään -kilpailun voittajan.

Kilpailu on osa Kuntoutussäätiön järjestämiä Kuntoutuspäiviä.


Sisältö päivitetty 16.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons