Suoraan sisältöön

Työ Elämään -kilpailu hakee uusia työllistämisratkaisuja maailman parhaille työnhakijoille

Suomessa on maailman parhaat työnhakijat. Työnsaantia vaikeuttavat kuitenkin eri seikat, kuten heikentynyt taloustilanne, teollisten työpaikkojen vähentyminen, puutteelliset digitaidot, oppimisvaikeudet tai ennakkoluulot. Osatyökykyisten työllistyminen vaatii uusia räätälöityjä ratkaisuja –  ja ennen kaikkea halukkuutta toteuttaa niitä.

Opteam ja Kuntoutussäätiö järjestävät Työ Elämään -kilpailun, jossa etsitään parhaita työllistämisratkaisuja ja herätetään ratkaisukeskeistä keskustelua työllistämispalvelujen kehittämiseksi. Kilpailun voittaja saa 3000 euroa ja mahdollisuuden toteuttaa ratkaisunsa Opteamilla palkkaa tai palkkiota vastaan. Kuntoutussäätiö tarjoaa muille osallistuneille kokeiluja varten käyttöön Muoto-kokeilualustan.

Kilpailu on avoin yksityisille henkilöille, yhteisöille, järjestöille, startupeille ja yrityksille. Osallistujiksi toivotaan asiantuntijoita, kokemusasiantuntijoita (=henkilöitä, jotka ovat itse käyttäneet työllistymispalveluita) ja käytännön toimijoita.

Kilpailu on osa Kuntoutussäätiön järjestämiä Kuntoutuspäiviä.

Lue lisää Työ elämään -kilpailusta!


Sisältö päivitetty 17.01.2017

Jaa sivu!

Simple Share Buttons