Suoraan sisältöön

Ihmiskeskeinen kuntoutus tehdään yhdessä – tervetuloa Kuntoutuspäiville!

Kesäkuussa järjestettävät Kuntoutuspäivät lähestyvät. Luvassa on huikea kaksipäiväinen tapahtuma kokonaan uudessa ympäristössä Kulttuuritehdas Korjaamolla.

Tutustu Kuntoutuspäivien ohjelmaan tästä.

Ilmoittaudu Kuntoutuspäiville tästä!

Kuntoutus uudistuu kovaa vauhtia. Kahden päivän aikana kuulemme viimeisimmät käänteet sote-uudistuksesta ja kuntoutuksen kokonaisuudistuksesta, pohdimme kuntoutuksen vaikuttavuutta, levitämme hyviä käytäntöjä sekä innostumme uusista ideoista. Esimerkiksi soveltavan liikunnan merkitys kuntoutuksessa on ensimmäistä kertaa päivillä esillä.

Seuraamalla näitä pysyt ajan tasalla Kuntoutuspäivistä:

Kuntoutuspäivien kotisivut
Kuntoutuspäivät Facebookissa
Twitter: tunnus #kuntoutuspäivät

Kuntoutuspäivien loppuhuipentumana on Työ Elämään -kilpailu. Sen avulla haluamme löytää uusia, ennakkoluulottomia työllistymisratkaisuja ihmisille, joiden on syystä tai toisesta vaikea päästä töihin. Ratkaisu voi olla hyvin vaikkapa yhteistyöverkosto, hankkeessa syntynyt käytäntö tai digitaalinen sovellus. Kilpailun kautta karsitut finalistit esittelevät tuomaristolle ratkaisunsa. Paras palkitaan! Areena toteutetaan yhteistyössä työelämän asiantuntija Opteamin kanssa.

Kuntoutuspäivillä pääset astumaan myös työeläkeyhtiö Varman kanssa toteutettavaan Leijonanluolaan. Siellä Jyväskylän ammattikorkeakoulun Hyvinvointiyksikön opiskelijat esittelevät vuoden aikana Kuntoutuksen prosessikiihdyttämössä toteutettujen kokeilujen parhaat palat.

Kaiken keskiössä on kuitenkin yksilö, kuntoutuja. Mitä kaikki uudistukset ja uudet ratkaisut merkitsevät hänelle? Tämä mielessä toteutamme tulevat Kuntoutuspäivät.

Varmista paikkasi alan tärkeimmässä tapahtumassa ja ilmoittaudu mukaan!


Lisätietoja KuntoutuspäivistäSisältö päivitetty 28.02.2023

Jaa sivu!

Simple Share Buttons