Suoraan sisältöön

Uuden työn muoto rakentuu kokeillen – uusien liiketoiminta-alueiden pohjalle

Uuden työn muoto rakentuu kokeillen uusien liiketoiminta-alueiden ympärille. Helmikuussa 2017 käynnistämme Kiinteistöpajan, johon etsimme pajamestaria johtamaan liiketoimintaa helmikuun alusta 2017 lähtien.

Kiinteistöjen huolto, siivous ja managerointi ovat kasvualueita, joihin tarvitaan jatkossakin runsaasti työvoimaa. Tarjoamme Kuntoutussäätiössä mahdollisuuksia tutkinnonosien suorittamiseen ja valmistavaan koulutukseen. Osalle asiakkaistamme myös koko tutkinnon suorittaminen voi tulla houkuttelevaksi vaihtoehdoksi, kun kokemus opiskelusta ensin rakentuu myönteiseksi.

Kahvila-ravintolamme muuttuu myös uuden työn muotoilun alustaksi. Jatkossa sen yhteydessä toteutetaan elämysaamiaisia, muita tapahtumia ja mukaan liitetään myös tutkinnonosien suorittamismahdollisuus. Yhdistelmät voivat olla uudenlaisia ja yllättäviäkin – vaikkapa sisustaja-kokki tai tapahtumatuottaja-ravintolatyöntekijä, asiakkaidemme kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Hallituksen valinnanvapausesitys lähtee rakenteista irtoavasta palvelutuotannosta ja digitalisaation aiempaa rajummasta hyödyntämisestä kaikissa sote-palveluissa. Kuntoutussäätiölle tämä tarjoaa ennennäkemättömiä mahdollisuuksia ajasta ja paikasta riippumattoman kuntoutuksen konseptointiin, kokeiluun ja parhaan asiakaskokemuksen tuottamiseen.

Myös koko järjestösektorille valinnanvapaus ja uuden työn muotoilu ovat kiinnostavia, koska järjestöjen vahvuudet ovat nimenomaan asiakaskokemuksessa ja osallisuudessa.

Lisätietoja

Kuitunen Soile

Toimitusjohtaja

044 781 3117 | kuntoutussaatio@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 02.01.2017

Jaa sivu!

Simple Share Buttons