Suoraan sisältöön

Tervetuloa Osku – Tie työelämään -verkkopalvelun julkistamistilaisuuteen 30.11.

Osku – Tie työelämään on verkkopalvelu osatyökykyisten tueksi. Sivusto sisältää ajantasaista tietoa eri keinoista, etuuksista ja palveluista, joilla voidaan tukea osatyökyisten työssä jatkamista ja työhön pääsyä. Palvelu julkaistaan osana hallituksen Osatyökykyisille tie työelämään (OTE) -kärkihanketta.

Verkkopalvelun julkistamistilaisuus järjestetään ke 30.11. Tieteiden talolla Helsingissä. Aamukahvi on tarjolla klo 9.30. Sen jälkeen juhlistamme verkkopalvelua mm. kiinnostavilla puheenvuoroilla ja verkkopalvelun esittelyllä. Tilaisuuden järjestävät sosiaali- ja terveysministeriö ja Kuntoutussäätiö.

Katso tarkempi ohjelma (pdf).

Ilmoittauduthan pe 25.11.2016 mennessä. Ilmoittautuminen tästä linkistä.

 


Sisältö päivitetty 23.11.2016

Jaa sivu!

Simple Share Buttons