Suoraan sisältöön

Tervetuloa testaamaan Osku – Tie työelämään -verkkopalvelua

Aika: ma 31.10. klo 10.00– 12.00
Paikka: Säätytalo, Snellmaninkatu 9-11, Helsinki

Osku – Tie työelämään  on verkkopalvelu osatyökykyisten tueksi. Sieltä löytyy ajantasainen tieto eri keinoista, etuuksista ja palveluista osatyökyisten työssä jatkamisen ja työhön pääsyn tukemiseksi. Lisäksi Osku-verkkopalvelussa on ammattilaisille suunnattu verkostoitumisfoorumi, jossa voi mm. keskustella kollegojen kanssa.

Verkkopalvelun rahoittajana on sosiaali- ja terveysministeriö ja palvelu on osa hallituksen Osatyökykyisille tie työelämään (OTE) -kärkihanketta. Kuntoutussäätiö on vastannut palvelun rakentamisesta yhteistyökumppaneinaan Vates-säätiö ja Vakuutuskuntoutus VKK ry.

Verkkopalvelu on nyt toisessa testivaiheessaan. Säätytalolla järjestettävässä testaustilaisuudessa voit kokeilla palvelua käytännössä. Toivomme palautetta ja kehittämisehdotuksia sekä palvelun käytettävyydestä että sisällöstä.

Jokainen osallistuja saa ennen testauspäivää tunnukset, joilla pääsee tutustumaan verkkoympäristöön etukäteen. Otathan tilaisuuteen mukaan oman kannettavan tai padin testaamista varten. Jos et pääse paikalle Säätytalolle, voit antaa kommenttisi myös sähköisesti palautelomakkeella.

Ilmoittautuminen viimeistään keskiviikkona 26.10.2016 klo 15.00 tästä linkistä.

 

Jos sinulla on kysyttävää tilaisuuden käytännönjärjestelyistä, ota yhteyttä osastosihteeri Eija Yliahoon (eija.yliaho@stm.fi).

Lisätietoja verkkopalvelusta Kimmo Terävältä (kimmo.terava@kuntoutussaatio.fi).

Lisätietoja Osatyökykyisille tie työelämään -kärkihankkeesta hankepäällikkö Päivi Mattila-Wirolta (paivi.mattila-wiro@stm.fi).


Sisältö päivitetty 25.10.2016

Jaa sivu!

Simple Share Buttons