Suoraan sisältöön

Vertaiskuvanäyttely 2016 Kuntoutussäätiön kirjastossa 15.8.-13.10.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyn Vuoden vertaiskuva -kilpailun kuvista koottu näyttely on esillä Kuntoutussäätiön kirjastossa 15.8.-13.10.2016.

Kansalaisareena ry:n Avita Kaveria -hankkeen lanseeraama Vuoden vertaiskuva -kilpailun voittajakuva on Marja Tuomiojan Vaikeakulkuisella polulla pääsemme kyllä eteenpäin toinen toisiamme tukien. Se ja yhdeksäntoista muuta kuvallista vertaistarinaa muistuttaa vertaisuuden tärkeydestä haastavissa elämäntilanteissa.

Näyttelyn järjestäjän, Kansalaisareenan Avita Kaveria -hankkeen tavoitteena on lisätä yleistä tietoisuutta vertaistuen merkityksestä ihmisten hyvinvoinnille ja vahvistaa vertaistuen saatavuutta paikallisissa yhteisöissä muun muassa järjestämällä vertaisohjaajakouluttaja-koulutuksia eri puolilla Suomea.

Vertaiskuvanäyttely 2016 Kuntoutussäätiön kirjastossa
15.8.–13.10.2016
ma-to klo 9-15, pe klo 9-13
Pakarituvantie 4-5, Helsinki (Malminkartano)

Tervetuloa!

vertaistukinayttely


Sisältö päivitetty 12.08.2016

Jaa sivu!

Simple Share Buttons