Suoraan sisältöön

Unelmien liikuntapäivässä kokeillaan frisbeegolfia ja kokoustetaan kävellen

Kuntoutussäätiön Liikunta ja osallisuus -hanke on mukana levittämässä liikunnan riemua ja järjestää kuntoutussäätiöläisille, kuntoutujille, muille talossa työskenteleville ja heidän asiakkailleen liikunnallisen iltapäivän.

Tapahtuman aikana osallistujat voivat muun muassa kokeilla frisbeegolfia Disc Golf Vikingsin kanssa ja tutustua uusimpaan liikuntateknologiaan Laurean Teknologialainaamon opastuksella. Myös päivän aikana tulevia spontaaneita liikuntaideoita toteutetaan sekä rohkaistaan unohtamaan työpöytä ja järjestämään kokoukset vaikkapa kävellen.

 Liikunnan pop-up-päivän aikana ympäri Suomen järjestetään tuhansia liikuntatempauksia ja tapahtumia. Lue lisää Unelmien liikuntapäivästä.

 Kuntoutussäätiön Liikunta ja osallisuus -hanke kehittää osallisuuden näkökulmaa osana järjestöjen erityisryhmille tarjoamia liikunta- ja muita vapaa-ajan toimintoja. Tutustu tarkemmin hankkeen sivuilla.

Yhteistyössä Liikunta ja osallisuus -hankkeen liikuntapäivässä Allergia- ja astmaliitto, Neuroliitto, Disc Golf Vikings ja Teknologialainaamo.


Sisältö päivitetty 16.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons