Suoraan sisältöön

Tervetuloa Osallisuutta sosiaalisella kuntoutuksella -seminaariin 8.4.

Sosiaalisen kuntoutuksen teematyön ja Sosiaalisen kuntoutuksen valtakunnallisen kehittämishankkeen (SOSKU) aloitustapahtuma järjestetään pe 8.4.2016 THL:n tiloissa (Mannerheimintie 166, Helsinki). Tilaisuus on maksuton.

Tervetuloa mukaan avoimeen kansalliseen teematyöprosessiin, jossa kehitetään sosiaalista kuntoutusta keskustelujen ja muilta toimijoilta oppimisen kautta. Teematyö sopii kaikille toimijoille ja hankkeille jotka työskentelevät sosiaalisen kuntoutuksen parissa.

SOSKU-hankkeessa sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset ja asiakkaat ideoivat, luovat, kehittävät ja testaavat yhdessä sosiaalisen kuntoutuksen toimintamalleja.  Hanketta koordinoi THL.
Lue lisää Kuntoutussäätiön SOSKU-hankkeesta.


Sisältö päivitetty 16.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons