Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiön tulos kääntyi lievästi ylijäämäiseksi

verkossa-kaytettava-logo

Vuoden 2015 tulos oli reilut 27 600 euroa, joka on 0,55 % tuotoista ja säätiön saamista avustuksista.

Säätiön liikevaihto kasvoi hieman vuodesta 2014. Liikevaihtoa vuonna 2015 oli 5 060 000 euroa, mikä jäi talousarvion 5 450 000 euron tavoitteesta mutta ylitti edellisvuoden toteuman, joka oli 4 890 000 euroa. Toiminnan kustannukset alittuivat reilulla 400 000 eurolla.

Toiminnan laajentuessa säätiön omavaraisuusaste heikkeni hieman, mutta on edelleen hyvällä tasolla. Säätiön maksuvalmius ei ole edelleenkään riittävän hyvä.

Kuntoutussäätiö on yleishyödyllinen organisaatio, jonka tehtävänä on kuntoutuksen suunnannäyttäminen. Säätiön visiona on Kuntoutuksen Living Lab, kuntoutusjärjestelmän konkreettinen uudistaminen ja uudistumisen välineiden tuottaminen koko Suomelle ja erityisesti järjestösektorille. Säätiön tutkimus on käytäntölähtöistä. Osaamisalueet ovat kestävä työkyky, paras toimintakyky ja terveys sekä vahvistuva kansalaisyhteiskunta. Kuntoutussäätiö tuottaa kuntoutusasiakkaille työ-, opiskelu- ja toimintakykyä edistäviä palveluita.

Kuntoutussäätiön rahoituksesta merkittävä osa tulee Raha-automaattiyhdistyksestä (n. 40 %). Muita toiminnan rahoittajia ja yhteistyökumppaneita ovat ministeriöt ja muut kansalliset valtionhallinnon toimijat, Kela, järjestöt, kunnat ja yritykset.

Lisätiedot

toimitusjohtaja Soile Kuitunen
p. 044 781 3117
soile.kuitunen@kuntoutussaatio.fi
@KuitunenSoile


Sisältö päivitetty 11.07.2016

Jaa sivu!

Simple Share Buttons