Suoraan sisältöön

Haemme harjoittelijaa / tutkimusavustajaa projektityöhön – hakemukset 19.2.2016 mennessä

tempo-logo

Harjoittelija osallistuu Kuntoutussäätiön hallinnoiman Polkuja työelämään – Tempo -hankkeen projektityöhön, ESR-raportointiin ja  kehittämisprojektin työpajojen ja koulutustilaisuuksien järjestelyihin liittyviin avustaviin tehtäviin. Hän myös tuottaa materiaalia hankkeen raportointia varten.

Edellytyksenä on hyvä kirjallinen ja suullinen esitystaito, hyvät tietotekniset valmiudet ja kyky työskennellä itsenäisesti ja toisaalta tiimin jäsenenä. Kokemus tutkimustyöstä ja/tai tekstin tuottamisesta lasketaan eduksi. Sosiaali-, terveys- tai  aikuiskasvatuksen koulutus ja  tuntemus lasketaan eduksi.

Harjoittelijan tehtävä täytetään 1.3.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työaika on 12–16 h/viikko ma–to välillä.

Palkkaustoivomuksen voi esittää hakemuksessa. Työ kestää ainakin vuoden, mahdollisesti pitempäänkin.

Hakemukset,joista ilmenee koulutus ja työkokemus sekä palkkatoivomus, toimitetaan sähköpostitse 19.2.2016 mennessä: pirkko.makela-pusa(at) kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 11.07.2016

Jaa sivu!

Simple Share Buttons