Suoraan sisältöön

Osku – Tie työelämään kokoaa osatyökykyisyystiedon yhteen palveluun

Sivuston sisällöntuotanto on parhaillaan käynnissä. Käyttäjälähtöinen palvelu perustuu Osatyökykyiset työssä (Osku) -ohjelman konseptivalikoimaan ja sivustoa varten tehtyyn määrittelytyöhön.

Palvelu tarjoaa ammattilaisten, yritysten ja osatyökykyisten käyttöön kaivatun konkreettisen työkalun, joka ohjaa oikeisiin, tilanteeseen sopiviin palveluihin ja tietolähteisiin. Palveluun tulee myös alue tiedonjakamista ja keskustelua varten. Sivuston testaukseen loppukeväästä 2016 pyydetään mukaan ammattilaisia eri osa-alueilta.
Verkkopalvelun rahoittajana on sosiaali- ja terveysministeriö (STM), Kuntoutussäätiö vastaa projektin etenemisestä ja verkkopalvelun valmistumisesta yhteistyökumppaneinaan Vates-säätiö ja Vakuutuskuntoutus VKK ry. Sivusto on osa hallituksen Osatyökykyisille tie työelämään -kärkihanketta, jonka tavoitteena on helpottaa osatyökykyisten jatkamista työelämässä ja työllistymistä.


Verkkopalvelun teknisestä toteutuksesta vastaa Trimedia. Osku – Tie työelämään on osa Kuntoutussäätiön uudistuvaa sivustoperhettä, johon kuuluu myös Kuntoutussaatio.fi sekä Kuntoutusportti.fi. Kuntoutussäätiön verkkopalveluympäristön kokonaisuudistuksen rahoittajana on Raha-automaattiyhdistys.

Lisätiedot

projektipäällikkö Kimmo Terävä

kimmo.terava(at)kuntoutussaatio.fi

p. 040 821 9981


Sisältö päivitetty 11.07.2016

Jaa sivu!

Simple Share Buttons