Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiö ja Visma Enterprise Oy yhteistyöhön: Uusia välineitä työurien pidentämiseen ja osatyökykyisten voimavarojen vahvistamiseen

Kuntoutussäätiö ja Visma Enterprise Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen tavoitteenaan edistää suomalaisten yritysten kilpailukykyä. Yhteistyön avulla yrityksille tarjotaan Visman Saima HR -järjestelmässä vaikuttavia välineitä ja toimintamalleja henkilöstön työurien pidentämiseen ja osatyökykyisten voimavarojen vahvistamiseen.

”Kuntoutussäätiö haluaa auttaa yrityksiä parantamaan kilpailukykyään. Olennainen tekijä tässä on henkilöstö, sen voimavarat ja työnimu. Haluamme tarjota yrityksille vaikuttavia välineitä henkilöstön työurien pidentämiseen ja myös osatyökykyisten voimavarojen vahvistamiseen. Käynnistämme yhteistyön Visman kanssa innostuneina yritysmaailman kumppanuuksista”, toteaa Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen.

”Yhteistyö mahdollistaa asiakkaillemme uudenlaisen tavan yhdistää HR-järjestelmä ja Kuntoutussäätiön osaaminen”, iloitsee Visma Enterprisen toimitusjohtaja Jukka Mikkonen.

Kuntoutussäätiö ja Visma Enterprise Oy ovat mukana Työhyvinvointi & työterveys 2015 -tapahtumassa 9.–10.12.2015. Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja

Soile Kuitunen, toimitusjohtaja, Kuntoutussäätiö, p.044 781 3117

Jukka Mikkonen, toimitusjohtaja, Visma Enterprise Oy, p.040 823 7698

Kuntoutussäätiö on kuntoutuksen suunnannäyttäjä. Tähtäämme kuntoutuksen Living Labiksi, kuntoutusjärjestelmän konkreettiseksi uudistajaksi ja välineiden tuottajaksi koko Suomelle. Toimintaan kytkeytyvät käytäntöä palvelevat tutkimukset, vaikuttavuuden mittaristot ja toimintakonseptit, joilla suomalainen kuntoutusjärjstelmä uudistuu. Toimimme tavoitteen eteen yhdessä muiden kuntoutustoimijoiden kanssa.

Visma Enterprise Oy on innovatiivinen ohjelmistotalo. Meidät tunnetaan M2 Matka- ja kuluhallintaratkaisusta, Tiima Työajanhallintaratkaisusta sekä Saima HR ja Saima Rekry -järjestelmistä, joissa kaikissa yhdistyvät korkea laatu, monipuoliset toiminnallisuudet sekä erinomainen käytettävyys. www.visma.fi/enterprise


Sisältö päivitetty 16.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons