Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiö vahvistaa organisaatiotaan

”Olemme kehittäneet Kuntoutussäätiön toimintakulttuuria kahdella isolla valmennuksella, Kestävän talouden johtaminen ja Tuotekehittäjät Kuntoutussäätiössä. Strategia on hyväksytty hallituksessa ja nyt käynnistämme rakenteidemme uudistamisen”, toteaa toimitusjohtaja Soile Kuitunen.
 
Rakenteita muutetaan ja kevennetään. Määräaikaisuuksista luovutaan ja vuoden 2015 lopussa päättyvien toimenkuvien tilalle muodostetaan henkilöstön kanssa neuvotellen uudet pysyvät työsuhteet ja toimenkuvat.
 
”Annamme henkilöstölle ja myös säätiön ulkopuolisille potentiaalisille työntekijöille mahdollisuuden kertoa mikä heitä säätiössä ja sen visiossa inspiroi ja mihin asioihin he tarttuisivat vision toteuttamiseksi.  Näin osaaminen virtaa ja vahvistuu entistä paremmin.”

”Moniprojektiympäristöissä saamme henkilöstömme osaamisen tehokkaasti käyttöön. Kaikilla projekteja toteuttavilla asiantuntijoillamme on jatkossa useampi projekti, joihin he osallistuvat”, Kuitunen jatkaa.

Kuntoutussäätiön toiminta organisoidaan kolmeen toimintoon: käytäntölähtöiseen tutkimukseen, kuntoutuksen Living Labiin ja esikuntaan. Rakenteiden uudistaminen käynnistyy yhdessä henkilöstön kanssa marraskuussa.
 
”Living Labilla toteutamme kuntoutusjärjestelmän ja -muotojen konkreettisen uudistamisen asiakkaidemme, hyvinvointiyhteiskunnan ja kuntoutujien parhaaksi. Joustavoitamme ja otamme käyttöön uusia toimenkuvia, ideoimme niitä yhdessä ennakkoluulottomasti henkilöstön kanssa ja haemme avaintehtäviin säätiön visioon sitoutuneet osaajat. Esikuntatoimintomme mahdollistavat säätiön kestävän talouden ja maineenrakennuksen”, Kuitunen linjaa.
 

Lisätiedot

Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen
p. 044 781 3117
soile.kuitunen@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 06.04.2016

Jaa sivu!

Simple Share Buttons