Suoraan sisältöön

Kuntoutuspäivillä kysytään, mistä kuntoutuksen tulevaisuus on tehty

Kuntoutuspäivillä kuulet asiantuntijoiden alustuksia ajankohtaisista teemoista, saat uusia näkökulmia työhösi, voit ihmetellä kuntoutuksen haasteita ja mahdollisuuksia ja virkistäytyä kiinnostavien keskusteluiden ilmapiirissä.

Finlandia-talolla 17.–18.3.2016 pidettävien Kuntoutuspäivien teema on Kohti uutta työtä.

Tervetuloa monimuotoisuutta pursuavaan, kiinnostavaan ja innostavien kohtaamisten tunnelmaan. Mennään yhdessä kohti uutta työtä!

Kuntoutuspäivät  on kuntoutusalan ja sen lähialojen toimijoiden tärkein vuosittainen koulutustapahtuma ja asiantuntijoiden kohtaamispaikka. Jo 44. kerran virittäydymme kuntoutusta koskeviin ajankohtaisiin teemoihin, tällä kertaa 17.–18.3.2016 Finlandia-taloon.


Sisältö päivitetty 09.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons