Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiön tutkija Ulla Buchert väittelee 2.10: aiheena Maahanmuuttajuuden institutionaaliset kategoriat

”Ei ole olemassa mitään yhtä maahanmuuttajuutta, joka täytyisi tai voitaisiin ottaa huomioon julkisissa hyvinvointipalveluissa.”

”Sen sijaan Suomeen muuttaa ihmisiä, joiden palvelutarpeissa on sekä yhtäläisyyksiä että eroja muuhun väestöön nähden”, Ulla Buchert sanoo Helsingin yliopiston tiedotteessa.

Väitöksen aineistona ovat julkisissa hyvinvointipalveluissa ja muutamissa järjestöissä työskentelevien ammattilaisten teemahaastattelut. Haastatellut ammattilaiset työskentelevät kotouttamisen, ammatillisen kuntoutuksen ja mielenterveyskuntoutuksen parissa.

Lue tiedote Helsingin yliopiston verkkosivuilta.

VTM Ulla Buchert väittelee 2.10.2015 kello 12.15 Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa aiheesta ”Maahanmuuttajuuden institutionaaliset kategoriat” (The institutional categories of immigrancy).

Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Yliopiston päärakennus, auditorium XIV, Unioninkatu 34, 3. krs. Vastaväittäjänä on Professori emerita Leena Eräsaari, Jyväskylän yliopisto, ja kustoksena on professori Ilkka Arminen.

Väitöskirja julkaistaan sarjassa Kuntoutussäätiön tutkimuksia.

Väitöskirja on myös luettavissa E-thesis -palvelussa.


Sisältö päivitetty 09.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons