Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiö mukana: Järjestötutkimushanke käynnistää kolme tutkimusta

Päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tutkimusohjelman (MIPA) ensimmäisessä vaiheessa käynnistyy kolme tutkimusta. Niissä selvitetään päihde- ja mielenterveysjärjestöjen toimintaprofiileja, järjestöjen toiminnallaan tavoittamien kansalaisten elämäntilannetta, hyvinvoinnin vajeita ja palvelutarpeita sekä kokemusasiantuntijuuden ja vertaisuuden merkitystä järjestöjen voimavarana.

Ohjelman ensimmäinen työpajaseminaari 18.8.2015 keräsi Diakonia-ammattikorkeakouluun 80 osallistujaa. Osallistujat edustivat monipuolisesti hankkeeseen osallistuvien järjestöjen toimintaa. Mukana oli järjestötyöntekijöitä ja tutkijoita, vapaaehtoisia, vertaisia, omaisia ja kokemusasiantuntijoita.

Järjestötutkimusohjelmassa on mukana kaikkiaan kymmenen järjestöä sekä Diakonia-ammattikorkeakoulu.


Sisältö päivitetty 13.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons