Suoraan sisältöön

Haemme projektikoordinaattoria Polkuja työelämään -kehittämishankkeeseen

Hanketta rahoittavat sosiaali- ja terveysministeriö ja Euroopan sosiaalirahasto.

Projektikoordinaattorin tehtävänä hankkeessa on vastata hankeosioista, jotka liittyvät terveydenhuollon ja kuntoutustoimijoiden yhteistyöhön, interventioiden koordinointiin ja koulutusten järjestelyyn sekä omalta osaltaan hanketyön vaatiman raportoinnin toteuttamiseen. Projektikoordinaattori on yksi projektitiimin jäsen. Lisäksi tehtävä käsittää hankkeen toimintakenttään liittyvää koulutusta ja tiedotusta.

Projektikoordinaattorilta edellytetään terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa tai terveydenhuoltoalan perustutkintoa ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä hyviä valmiuksia tavoitteelliseen tiimityöskentelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pirkko Mäkelä-Pusa, puh. 040 833 2643.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen ja ajantasainen cv 10.6.2015 klo 16 mennessä osoitteeseen pirkko.makela-pusa@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 06.04.2016

Jaa sivu!

Simple Share Buttons