Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiö vahvistaa digitaalista tiedolla vaikuttamista verkkopalvelu-uudistuksella

”Digitalisaatio koskettaa kaikkia toimialoja ja toimintoja. Se on suuri mahdollisuus myös tiedon tuottajille ja kehittäjille. Digitalisaatio mahdollistaa tiedon nopean jakamisen, päivittämisen, ja jatkossa yhä enemmän myös kuntoutumisen ajasta ja paikasta riippumatta. On aika siirtää myös kuntoutusalan toimijat digitaalisuuden maailmaan, hyödyntämään sen lähes rajattomia mahdollisuuksia”, toteaa Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen.

Uudistus koskee säätiön verkkosivuja ja säätiön ylläpitämää tietoportaalia, Kuntoutusporttia. Kuntoutussäätiön ylläpitämästä Kuntoutusportista rakennetaan vielä nykyistä vaikuttavampi ja näkyvämpi väylä suomalaiseen kuntoutuksen ajantasaiseen tietoon ja kehittämiseen.

Kuntoutussäätiön verkkopalvelu-uudistusta rahoittaa Raha-automaattiyhdistys. Työ käynnistyy toukokuussa 2015.

Muutos tapahtuu vaiheittain. Uudistuksessa päivitetään julkaisujärjestelmä, visuaalinen ilme, toiminnallisuudet ja vuorovaikutteisuus. Digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödynnetään jatkossa kaikilla Kuntoutussäätiön toimialueilla.

Lisätietoja

toimitusjohtaja Soile Kuitunen
soile.kuitunen@kuntoutussaatio.fi
puh. 044 781 3117


Sisältö päivitetty 13.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons