Suoraan sisältöön

Haemme työterveyslääkäriä rakentamaan kanssamme vaikuttavinta kuntoutusta

Arviointi sisältää työterveyslääkärin kannanoton asiakkaan työ- ja toimintakyvystä sekä suosituksen jatkotoimenpiteistä. Arvio voidaan tehdä yhdellä tai useammalla käynnillä (enintään 3 käyntiä/asiakas). Arviointi sisältää vähintään B2-lausunnon.

Kyseessä on osa-aikainen päivätyö. Edellytämme sinulta työterveyslääkärin pätevyyttä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Asiakkaita vastaanotollamme on sopimuksen mukaan esimerkiksi yhtenä tai kahtena päivänä viikossa.

Tarjoamme työsi tueksi kokeneen mentorin. Arvioinnin tukena on mahdollista tapauskohtaisesti konsultoida Kuntoutussäätiön asiantuntijoita tai ulkopuolisia erikoislääkäreitä sekä lähettää asiakas laboratorio- tai kuvantamistutkimuksiin.

 

Kuntoutussäätiö on riippumaton kuntoutuksen ja sosiaalisen osallisuuden tutkija, kehittäjä, kouluttaja ja palvelutuottaja. Toimintamme perustuu vaikuttavuuteen ja yhteiskunnallisten hyötyjen maksimointiin. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Malminkartanossa.


Sisältö päivitetty 12.04.2021

Jaa sivu!

WordPress PopUp Plugin
Simple Share Buttons