Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiö rakentaa kestävää tulevaisuutta strategiatyöllä

Työ käynnistyi ensimmäisellä kohtaamisella helmikuussa Helsingissä Tamora Oy:n kanssa.

Kuka tahansa voi seurata prosessia ja kommentoida kirjoituksia Kestävä talouden johtaminen -alustalla.

Blogialustalla säätiön työntekijät ja verkostokumppanit kirjoittavat strategian näkökulmista ja herättelevät keskustelua. Näkökulmina ovat erityisesti talous, asiakkuudet ja kumppanuudet sekä maineenrakennus.

”Avoimuus, yhteinen kehittäminen ja radikaali verkottuminen ovat tätä päivää. Säätiön arvokasta perustehtävää on välttämätöntä toteuttaa poikkeuksellisen tiiviillä kumppanuudella muiden kanssa. Säätiön tehtävä on paljon isompi kuin sen organisaatio”, toteaa toimitusjohtaja Soile Kuitunen.

Strategian laadinnan ensimmäiseen kohtaamiseen osallistui säätiön johtoryhmä ja kymmenen säätiön projekti- tai muissa vastuutehtävissä työskentelevää. He suorittavat samalla yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Strategiatyön aikana tehdään erilaisia kokeiluja ja pieniä kehittämistehtäviä. Ne toteutetaan olemassa olevilla resursseilla, niitä ehkä uudella tavalla kohdentaen. Jokainen prosessiin osallistuva säätiön työntekijä myös tekee teemaryhmissä oman laajemman kehittämistehtävänsä. Prosessi tuottaa säätiön strategian ja joukon kestävän talouden ammattilaisia.

Lisätietoja

toimitusjohtaja Soile Kuitunen
p. 044 781 3117
soile.kuitunen@kuntoutussaatio.fi
@KuitunenSoile


Sisältö päivitetty 13.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons