Suoraan sisältöön

Kuntaliitto käynnisti lähipalvelukilpailun – Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja arvioimaan ehdotettuja palveluratkaisuja

Kilpailuun saatuja ratkaisuesityksiä arvioi raati. Raadin jäseninä ovat Vantaan kaupungin laatukoordinaattori Eija Saila, valtiovarainministeriön neuvotteleva virkamies Katju Holkeri ja Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen.

Raati valitsee kilpailun osallistujista jatkokehitettävät ja osallistuu myös näiden sparraamiseen.  Valitsijaryhmä tekee lopulliset valinnat ja voittajat julkistetaan syksyllä 2015 kaikille avoimessa tilaisuudessa.

Lähipalvelut ovat tärkeä osa kansalaisten sujuvaa arkea. Kuntien tiukassa taloustilanteessa tarvitaan ennakkoluulottomia ideoita ja ratkaisuesityksiä julkisten palveluiden tuottamiseen.

Kilpailusta lisää Kuntaliiton verkkosivuilla. >>


Sisältö päivitetty 06.04.2016

Jaa sivu!

Simple Share Buttons