Suoraan sisältöön

Kohti kuntoutuspäiviä, osa 12: Kuntoutuspalvelujen täysimääräinen hyödyntäminen

Mikäli palvelurakenteen uudistuksen yhteydessä ei kuitenkaan pystytä saamaan aikaan uskottavaa ratkaisua kestävyysvajeen umpeen kuromiseksi, asettaa se suurta painetta seuraavalla hallituskaudella toteutettavalle terveydenhuollon rahoituksen uudistamiselle.

Elinkeinoelämän valtuuskunnan EVA:n tutkimuspäällikkö Ilkka Haavisto saapuu kuntoutuspäiville kertomaan tehokkaasti ja vaikuttavasti toimivan palvelujärjestelmän edellytyksistä. Haavisto on kirjoittanut ja luennoinut lukuisista talouteen ja yhteiskuntaan liittyvistä aiheista koskien niin julkisten palveluiden uudistamista, verotusta, työn muutoksia sekä EU:ta. Hänen tutkimuksensa erityisalueet ovat suomalaisten arvot ja asenteet sekä talouden etiikka. Haavisto toimii myös useiden yleishyödyllisten yhdistysten ja säätiöiden hallituksissa.

Työryhmä ”Kohti kuntoutuspalvelujen täysimääräistä hyödyntämistä” järjestetään yhteistyössä Kuntoutuksen toimialayhdistys ry:n (KTAY) kanssa.

Sarjassa esitellään Valtakunnallisilla kuntoutuspäivillä esiintyviä asiantuntijoita ja aiheita. Edellisessä osassa vuorossa valtiotieteiden tohtori Juhani S. Lehto.


Sisältö päivitetty 09.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons