Suoraan sisältöön

Kohti kuntoutuspäiviä, osa 9: Hyvinvointiyhteiskunta tarvitsee yhteistyötä yli sektorirajojen

Kuntoutuspäivien työryhmässä ”Kohti kuntoutuspalvelujen täysimääräistä hyödyntämistä” haetaankin suuntaviivoja alustusten, keskustelun ja asiantuntijapuheenvuorojen kautta palvelurakenteen uudistamisen mahdollisuuksille sekä pohditaan yksityisten kuntoutuspalvelujen roolia ja toimintamahdollisuuksia uudistuvassa palvelujärjestelmässä.

Yksi ryhmän asiantuntijoista on Sitran johtava asiantuntija Eveliina Huurre. Hänen näkemyksensä mukaan hyvinvointiyhteiskunta tarvitsee kaikkien toimijoiden yhteistyötä yli sektorirajojen. Lisäksi terveydenhuollon tarkastelussa ja kehittämisessä asiakasnäkökulman tulisi olla yksi voimakkaimmista työtä ohjaavista tekijöistä.

Koulutukseltaan Huurre on valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta. Tällä hetkellä hän vetää Sitrassa vuonna 2014 käynnistynyttä sosiaali- ja terveydenhuollon rahoitusprojektia. Aiemmin Huurre on työskennellyt terveyspalvelujen johtajana Lahdessa ja terveyskeskuspalveluiden sekä yhteiskuntasuhteiden johtajana terveydenhuollon yksityissektorilla vuodesta 2002 saakka.

Työryhmä järjestetään yhteistyössä Kuntoutuksen toimialayhdistys ry:n (KTAY) kanssa.

Sarjassa esitellään Valtakunnallisilla kuntoutuspäivillä esiintyviä asiantuntijoita ja aiheita. Edellisessä osassa vuorossa oli
Lyömätön Linja Espoossa ry:n toiminnanjohtaja Jari Hautamäki.

Valtakunnalliset kuntoutuspäivät 9.–10.3.2015 Helsingin Messukeskuksessa. Teema on Kuntoutuspolkuja.

 


Sisältö päivitetty 09.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons