Suoraan sisältöön

Kohta raivataan kuntoutuspolkuja – Kuntoutuspäivien ohjelma valmistunut

Kuntoutuspäivien 2015 ohjelman kansiPerusteellista pohdintaa aiheuttaa sote-uudistus. Kuinka asiakkaan palvelut järjestyvät ja toteutuvatko ne lähemmin ja integroidummin? Tätä perataan työryhmässä Kuntoutus sote-uudistuksen myllerryksessä.

Ja kuten niin monta kertaa on todettu, kuntoutujaa pallotellaan edelleen liikaa luukulta toiselle. Tämän joutuu kuntoutuspäivillä toteamaan myös työttömäksi jäänyt Jäbä Leisson!

Kaiken kaikkiaan haluamme luoda kuntoutujalle uusia polkuja ja raivata hidasteet pois jo olemassa olevilta väyliltä. Onnistuneet ratkaisut vaativat uusia tapoja tehdä yhteistyötä – niitä tarjoamme Valtakunnallisilla kuntoutuspäivillä.

Avaa vastajulkaistu ohjelma tästä linkistä! >>

Ilmoittaudu kuntoutuspäiville tästä. >>


Sisältö päivitetty 06.04.2016

Jaa sivu!

Simple Share Buttons