Suoraan sisältöön

Kohti kuntoutuspäiviä, osa 5: Sosiaalisen kuntoutuksen kehittyminen kunnissa, Case Jyväskylä

Kuntoutuspäivillä käsitellään sosiaalisen kuntoutuksen kehittymistä kunnissa. Omat terveisensä tapahtumaan tuo Jyväskylän kaupunki.

Jyväskylän kaupungin sosiaalisen kuntoutumisen palveluja esittelevät kuntoutuspäivillä Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityön ja kuntouttavien palvelujen palvelujohtaja Ritva Anttonen yhdessä palvelukoordinaattori Seija Kinnusen kanssa. Heidän esityksensä teemoja ovat sosiaalinen kuntoutuminen ja osallisuus, asumisen tukeminen asunto ensin -periaatteella sekä romanien yhteiskuntaan integroiminen.

Anttonen
Ritva Anttonen on romanitutkimukseen erikoistunut taloustieteen tohtori. Hän on toiminut Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityön ja kuntouttavien palvelujen palvelujohtajana yli kymmenen vuotta.

Kinnunen
Seija Kinnunen on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja perheterapeutti. Hän on toiminut monipuolisissa työtehtävissä Jyväskylän kaupungilla niin lastensuojelun kuin aikuissosiaalityönkin puolella yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Sosiaalisen kuntoutuksen kehittymistä kunnissa käsitellään kuntoutuspäivillä yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa järjestettävässä työryhmässä, jossa kuulemme tuulahduksia kolmen eri paikkakunnan (Seinäjoki, Vantaa, Jyväkylä) tarjoamista sosiaalisen kuntoutuksen palveluista.

Edellisessä osassa vuorossa oli oppimisvalmentaja Nina Vuorio.

Valtakunnalliset kuntoutuspäivät 9.-10.3.2015 Helsingin Messukeskuksessa.

Teema on Kuntoutuspolkuja.

Lue lisää ja tule mukaan! >>


Sisältö päivitetty 06.04.2016

Jaa sivu!

Simple Share Buttons