Suoraan sisältöön

Kohti kuntoutuspäiviä: Asiakkaan aktivointia valokuvien avulla

Valokuvan käytön on ajateltu nopeuttavan asioiden mieleenpalauttamista, tunnereaktioiden jäsentämistä sekä helpottavan vaikeista asioista puhumista.

Valokuvien avulla on aktivoitu asiakkaan rekisteröintiä itsestä olettaen, että tällä tavoin asiakas saa lisätietoa ja ymmärrystä juuttuneeseen tilanteeseensa, joka voi johtaa adaptiivisempaan ajatteluun ja toimintatapoihin.

Suomessa valokuvaterapeuttiset työmenetelmät ja niihin liittyvä koulutus on ollut käynnissä jo yli kymmenen vuotta.

koffert
Tarja Koffert on ollut kehittämässä valokuvaterapeuttisia työmenetelmiä mielenterveystyöhön ja työhyvinvointiin ja hän on yksi Duodecimin julkaiseman ”Valokuvan terapian terapeuttinen voima” -kirjan kirjoittajista.

Koffert on pitänyt lukuisia valokuvaterapian työpajoja Suomessa ulkomailla. Koffert toimii kognitiivisen yksilöpsykoterapian ja perheterapian kouluttajana sekä työnohjaajana yksityisvastaanotollaan Turussa.

Valtakunnalliset kuntoutuspäivät 9.-10.3.2015 Helsingin Messukeskuksessa.
Teemana on ”Kuntoutuspolkuja”.

Lue lisää ja tule mukaan! >>


Sisältö päivitetty 06.04.2016

Jaa sivu!

Simple Share Buttons