Suoraan sisältöön

Uusi Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen: Kuntoutuksen tavoitteena on hyvinvoiva ihminen

Kuntoutussäätiön uusi toimitusjohtaja on Mikkelin kaupungin kehitysjohtaja, VTT Soile Kuitunen. Hän aloittaa työn vuoden 2015 alusta. Nykyinen toimitusjohtaja Veijo Notkola jää eläkkeelle.

”Kuntoutussäätiöllä on vahva arvopohja ja arvokas tehtävä suomalaisessa yhteiskunnassa. Kuntoutus ja osallisuus yhteiskunnassa ovat ihmisen hyvinvoinnin kannalta kriittisiä asioita”, Kuitunen linjaa työnsä lähtökohtia.

Kuitusen mukaan keskeistä on se, että kuntoutuksen tulee olla tavoitteellisesta. On kyettävä osoittamaan, että kuntoutus parantaa mahdollisuuksia osallisuuteen ja työelämään pääsyyn. Paras lopputulos on hyvinvoiva ihminen. Tätä kautta syntyy myös säästöjä yhteiskunnalle ja kunnille. Pitkäjänteisten hankkeiden lisäksi tarvitaan nopeita kokeiluja.

”Mikkelissä olemme toteuttaneet useita osallisuuskokeiluja ja saaneet näille valtakunnallista huomiota. Uskon, että tämä kokemus tuo myös Kuntoutussäätiölle lisäarvoa. Lisäksi verkostoni työelämän, palveluiden ja demokratian kehittämisen sektoreilta antavat hyvät lähtökohdat tulevalle työlleni.”

Kuntoutussäätiön hallitus valitsi Soile Kuitusen toimitusjohtajaksi kokouksessaan 17.9.2014.


Sisältö päivitetty 12.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons