Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiö tarjoaa oppimisvalmennusta (NAO) opintoihin hakeutumiseen

Mukaan voivat hakeutua kaikki kohderyhmään kuuluvat nuoret, jotka tarvitsevat tukea koulutusvaihtoehtojen selvittämiseen, opintoihin hakeutumiseen ja opinnoissa suoriutumiseen.

Oppimisvalmennuksessa etsitään hyviä tapoja oppimiseen ja keinoja oppimisvaikeuksien huomioimiseen opiskelussa. Tavoitteena on löytää nuorelle sopiva opiskelupaikka ja keinot selviytyä opinnoissa. Nuori saa henkilökohtaista ohjausta erityisopettajalta ja tukea ja kannustusta muilta oppimisvalmennukseen
osallistuvilta.

Oppimisvalmennus käynnistyy elokuusta 2014 alkaen Kuntoutussäätiössä. Valmennukseen voi hakeutua koska tahansa. Oppimisvalmennusta järjestetään sekä lyhyenä neuvontana että pidempikestoisena valmennuksena osallistujien tarpeen mukaan.

Toiminta on osa opetus- ja kulttuuriministeriön vuosina 2013–2016 rahoittamaa nuorten aikuisten osaamisohjelmaa (NAO) ja osallistujille maksutonta.


Sisältö päivitetty 07.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons