Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiön kirjastossa Valokuva kertojana -näyttely – avajaiset 15.4.

Kuvaaja Inke Rosilo
teatteriohjaaja, työnohjaaja, voimauttava valokuvaus

Nyt avautuvassa näyttelyssä on esillä kaksi Inkeri Rosilon kuvaama valokuvapakkaa. Sekapakan sisältämät kuvat sopivat assosiatiiviseen työskentelyyn kuntoutuksen, terapian tai työyhteisötyöskentelyn piirissä. Elämäkertapakan kuvia voi käyttää elämän valintojen ymmärtämiseen, odotuksien heijastamiseen, suvun tarinan avaamiseen, henkilökohtaisten ratkaisujen kuvaamiseen omalla elämänjanalla. Näyttelyssä on esillä 200 valokuvaa, täydennettynä täyttä naiseuttaan elävien kuuden naisen kuvilla.

Avajaiset: Tiistaina 15.4.2014 klo 15.30 – 16.30
Paikka: Kuntoutussäätiö, Kuntoutusalan kirjasto, Pakarituvantie 4-5
Näyttely avoinna kirjaston aukioloaikoina 12.6.2014 saakka.

Lämpimästi tervetuloa!


Sisältö päivitetty 12.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons