Suoraan sisältöön

Uusi Kuntoutus-lehti kertoo valokuvauksesta terapiavälineenä

Tuoreessa Kuntoutus-lehdessä toimintaterapeutit Irina Katajisto-Korhonen ja Riikka Vyyryläinen esittelevät Photo-Instrument -menetelmän soveltamista terapiatyössä.

Mitä on kuntien ja järjestöjen verkostosuhteissa syntyvä kumppanuus: miten sen ilmenee ja onko siitä kuntoutujan kannalta hyötyä? Kuntoutussäätiön erikoistutkija Minna Mattila-Aalto tutkii asiaa artikkelissa Kuntoutuskumppanuus ja resurssisidonnainen valta.

Kuntoutujat pohtivat hyvinvointia Minna Ylilahden katsauksessa Työkykyä ylläpitävän kuntoutuksen monenkirjava anti. Kuntoutustyöntekijöiden mukaan kuntoutujien vaatimukset ovat kasvaneet vuosien varrella. Kuntoutustarpeet eivät ole oleellisesti viime vuonna muuttuneet, mutta kuntoutuksen merkitys on siirtynyt henkilökohtaiseen ja elämyksellisempään suuntaan.


Sisältö päivitetty 12.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons