Suoraan sisältöön

Ytimessä itsenäinen elämä: kuntouttajamitali Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kehittämistoiminnalle

”Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ottaa esimerkillisesti toiminnassaan huomioon sekä kuntoutuksen että kehitysvammaisen kokonaisvaltaisen ja itsenäisen kasvun yhteiskunnassa. Ytimessä on kehitysvammaisen ihmisen itsenäinen elämä”, perusteli Kuntoutussäätiön hallituksen puheenjohtaja Antti Mykkänen.
Mitalin vastaanotti Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kehittämispäällikkö Aarne Rajalahti (keskellä).

Mykkänen toi myös esiin, että palkinnolla Kuntoutussäätiö haluaa nostaa esiin laajemminkin järjestöjen tekemää ansiokasta kuntoutus- ja kehittämistyötä.

Palkinnon vastaanotti Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kehittämispäällikkö Aarne Rajalahti. Hän korosti, että Palvelusäätiö haluaa tehdä tunnetuksi yksilökeskeistä ajattelutapaa kehitysvammaisten ihmisten elämässä ja lisäämään valinnanmahdollisuuksia ja oman äänen kuulemista yhteiskunnassa.

”Olemme hyvin kiitollisia Kuntoutussäätiölle muistamisesta. Arvostamme paljon saamaamme huomionosoitusta ja toivomme, että pystymme myös jatkossa toimimaan vahvasti kehitysvammaisten ihmisten hyvän elämän puolesta”, Rajalahti sanoi.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on omaisjärjestötaustainen valtakunnallinen palveluiden kehittäjä ja tuottaja. Sen tavoitteena on löytää yksilöllisiä ratkaisuja ja luoda laadukkaita palvelumalleja.

Kuntoutussäätiö myöntää vuosittain kuntouttajamitalin tunnustuksena kuntoutuksen hyväksi tehdystä toiminnasta. Mitali myönnetään Suomessa toimivalle henkilölle, työryhmälle, laitokselle, järjestölle tai kuntoutujalle. Kuntoutujamitali jaettiin 23. kerran. Viime vuonna palkittiin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen erikoistutkija Vappu Karjalainen.


Sisältö päivitetty 12.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons