Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiö laajentaa kuntouttavaa työtoimintaansa

”Sosiaalinen kuntoutus ja siihen liittyvä kuntouttava työtoiminta ovat tärkeitä heikommassa asemassa olevien auttamiseksi. Säätiö on jo lähes 30 vuotta toteuttanut työtoimintaa, joten asiantuntemusta meiltä löytyy”, Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Veijo Notkola tiivistää.

Kuntouttavalla työtoiminnalla halutaan parantaa vaikeassa elämäntilanteessa olevien työllistymismahdollisuuksia ja elämänhallintaa. Sen järjestäminen on kunnan vastuulla. Kunta voi toteuttaa toimintaa itse tai sopia sen järjestämisestä esimerkiksi yhdistyksen tai säätiön kanssa. Työtoimintaan voivat hakeutua toimeentulo- tai työmarkkinatukea saavat työttömät työnhakijat.

Kuntoutussäätiön 30-prosenttisesti omistama Avire-Kuntoutus Oy lopetti toimintansa huhtikuun lopussa, ja Kuntoutussäätiön ja Avire-Kuntoutuksen yhdessä toteuttama kuntouttava työtoiminta siirtyi säätiön haltuun. Kuntoutukseen liittyvä tutkimus, kehittäminen, arviointi, koulutus ja viestintä pysyvät edelleen Kuntoutussäätiön perustehtävinä.  

Lisätiedot
Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Veijo Notkola
p. 040 509 4182 / veijo.notkola@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 06.04.2016

Jaa sivu!

WordPress PopUp Plugin
Simple Share Buttons