Suoraan sisältöön

Kuntoutuspäivillä kerrotaan lääkäreiden näkemyksiä kuntoutuksesta

Tervetuloa kuulemaan tuloksista Kuntoutussäätiön järjestämille Valtakunnallisille kuntoutuspäiville keskiviikkona 10.4. klo 10.00.

Kuntoutuspäivät pidetään Marina Congress Centerissä.  Tuloksia esittelee Avire-yhtiöiden ylilääkäri Veli-Pekka Valkonen Europaea-salissa päivien yleisohjelman yhteydessä. (Tietoa kyselyn tulosten julkistamisesta ei löydy alkuperäisestä Kuntoutuspäivien ohjelmasta.)

Kuntoutuspäivät koostuu yleisohjelman lisäksi kymmenestä eri työryhmästä. Eettisyys asiakastyössä -ryhmässä kysytään, mitä asiakkaan kokemille vääryyksille voi tehdä. Vastauksia on luvassa asiakkaan ja asiakastyötä tekevän näkökulmasta. Asiasta puhuu mm. Mielenterveyden keskusliiton toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaanlakka.

Lisäksi Kuntoutuspäivillä ovat esillä erityisesti nuoret, osatyökykyiset ja vaikeavammaiset ihmiset: minkälaisia kuntoutustarpeita heillä on ja kuinka heidän työhön pääsyään on tuettava?

Valtakunnalliset kuntoutuspäivät kokoaa joka kevät yhteen keskeiset kuntoutuksen ammattilaiset ja päätöksentekijät. Viime vuonna päiville osallistui yli 300 henkilöä.


Sisältö päivitetty 09.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons