Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiön tutkijan Outi Hietalan väitös Päihdepalvelut asiakkaiden näkökulmasta 8.3.

VTM Outi Hietala väittelee perjantaina 8.3.2013 Helsingin yliopistossa aiheesta  ”A-klinikan asiakaskahvilassa – etnografinen tutkimus asiakkaiden juomiselle ja ammattiavulle antamista merkityksistä”.

Yhteiskuntapolitiikan alueeseen kuuluvassa tutkimuksessa tarkastellaan erään helsinkiläisen A-klinikan ja sen asiakaskahvilassa kävijöiden ammattiavulle antamia merkityksiä. Tavoitteena on avata asiakkaiden näkökulmia päihdehuollon ammattilaisten toimintaan sekä päihdepalveluihin ja lisätä ymmärrystä ammattiavun vastaanottamisen ehtoihin.

Väitöskirja julkaistaan DIAKin sarjassa A sekä sähköisesti.

Helsingin yliopiston digitaaliset opinnäytteet.


Sisältö päivitetty 06.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons