Suoraan sisältöön

Oppimisvaikeus.fi tarjoaa tietoa ja tukea nuorten ja aikuisten oppimisvaikeuksiin

Ensimmäisenä teemana lukihäiriö

Sivustolta löytyy myös monenlaista oppimisvaikeuksiin liittyvää materiaalia, joka on vapaasti hyödynnettävissä. Oppimisvaikeus.fi palvelee sekä nuoria ja aikuisia, joilla itsellään on oppimisvaikeus että ammattilaisia, jotka työssään kohtaavat ihmisiä, joilla on oppimisvaikeus.

Suurta osaa aikuisten oppimisvaikeuksista pidetään tunnistamattomina. Sivuilta löytyy tietoa oppimisvaikeuksien tunnistamisesta ja tukimahdollisuuksista. Vinkkejä löytyy niin lukemiseen, vieraisiin kieliin kuin muistivaikeuksiin. Sivustolla on myös oma osio ammattilaisille.

Oppimisvaikeuksien erilaisiin tukimahdollisuuksiin pureudutaan kuukausittain vaihtuvassa teemassa, joista ensimmäinen on lukihäiriö. Lisäksi esitellään muutaman viikon välein vaihtuva lukuvinkki, joka on esimerkiksi kirja, tutkimus tai linkki toiselle verkkosivulle.

Verkkopalvelun uutisia voi seurata myös Facebookissa ja Twitterissä. Sosiaalista mediaa hyödynnetään sivuston kehittämisessä.

www.oppimisvaikeus.fi

Lisätiedot
Tutkija Johanna Korkeamäki
Kuntoutussäätiö
p. 044 781 3127 | johanna.korkeamaki(at)kuntoutussaatio.fi

Kuntoutussäätiön ylläpitämät sivut on tuotettu Opi oppimaan -projektissa (2006–2010) ja julkaistu uudella nimellä Oppimisvaikeus.fi.


Sisältö päivitetty 06.04.2016

Jaa sivu!

Simple Share Buttons