Suoraan sisältöön

Klubitalot-hankkeen kehittävä arviointi käynnistyy

Arviointi toteutetaan kehittävän arvioinnin periaatteella. Tarkoitus on toimia Nuorten Ystävät ry:n kehittämiskumppanina hankkeen toteutuksessa. Projektille tullaan antamaan matkan varrella kerättyyn arviointiaineistoon pohjautuvia kehittämisehdotuksia, joiden perusteella se voi kohdistaa resurssejaan ja toimintaansa sinne missä tarvetta tai puutteita kulloinkin ilmenee.

 

Klubitalot -hankkeessa (2012–2016) perustetaan kolme Klubitaloa Pohjois-Suomeen: Ouluun, Kajaaniin ja Rovaniemelle. Toiminnassa on kaksi keskeistä innovatiivista elementtiä: 1) Klubitalon jäseniksi voivat tulla muutkin kuin mielenterveyskuntoutujat eli toiminta on avointa kaikille osatyökykyisille (lähinnä kyseeseen tulevat työkyvyttömyyseläkkeellä olevat) ja 2) aiempaa enempää painotetaan tuetun työllistymisen mallin mukaan ottamista Klubitalojen toimintaan. Muuten Klubitalojen toiminta on samanlaista kuin muissakin Klubitaloissa.

 

Lisätietoja
arviointipäällikkö Henna Harju, p. 040 8231 196
tutkimus- ja kehittämispäällikkö Mika Ala-Kauhaluoma, p. 044 781 3096
etunimi.sukunimi(at)kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 06.04.2016

Jaa sivu!

Simple Share Buttons