Suoraan sisältöön

JAMIT järjestää seminaarin työssä jaksamisen keinoista

Seminaari esittelee ajankohtaisia asioita työurien pidentämisestä, kuten käynnissä olevia kehittämishankkeita, joilla tuetaan työssä jatkamista ja työhön paluuta pitkän poissaolon jälkeen.

Keinoja ja näkökulmia työurien pidentämiseen keskeltä -seminaari keskiviikkona 23.5.2012 klo 12.00–16.00 Tieteiden talossa (Kirkkokatu 6, Helsinki).

Ohjelma

12.00    Seminaarin avaus – Ajankohtaista työurien pidentämisestä (STM/TEM)

12.45    Työssä jatkamisen ja työhön paluun tuen keinoja kehittämishankkeiden avulla

– Työhön paluu masennuksesta aiheutuneen sairausloman jälkeen (tutkija Jouni Puumalainen ja projektipäällikkö Raija Tiainen, Kuntoutussäätiö)
– Varhaisen tuen keinoja työurien jatkamiseksi (johtava projektipäällikkö Pirkko Mäkelä-Pusa, Kuntoutussäätiö)
– Työterveyshuollot tukemaan osakykyisten työssä jatkamista (Pirkko Mäkelä-Pusa)

13.30    Kahvi

14.00    Työelämän huonontumisen historia on koettu. Milloin alkaa hyvinvointia tukevan työelämän historia? (professori Juha Siltala, Helsingin yliopisto)

15.00    Millaisessa työelämässä jatkamme? Onko huonon käytöksen nollatoleranssi esimiehen vastuulla (professori Marja-Liisa Manka, Tampereen yliopisto)

15.45    Loppukeskustelu ja seminaari päätös

16.00–17.30    Tervetuloa jatkamaan keskustelua cocktail-tilaisuudessa

Seminaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu seminaariin ja cocktail-tilaisuuteen 14.5.2012 mennessä projektisihteerille Emilia Koivuselle puh. 040 552 93 82 tai emilia.koivunen(at)kuntoutussaatio.fi.

Lisätiedot: projektipäällikkö Raija Tiainen
puh. 044 781 3157, raija.tiainen (at) kuntoutussaatio.fi

Työurien jatkamisen tuki -hanke edistää työhyvinvointia ja tukee työkykyä. Hankkeen toteuttavat Kuntoutussäätiö, Avire-kuntoutus Oy, Tampereen yliopiston Synergos ja Härmän kuntokeskus. Yhteistyössä ovat mukana kunnalliset työterveyshuollot, kuntoutuspalveluiden tuottajat ja yrittäjät. Hankkeen rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto sekä Sosiaali- ja terveysministeriö.

Lue lisää JAMIT-hankkeesta >>


Sisältö päivitetty 06.04.2016

Jaa sivu!

Simple Share Buttons