Suoraan sisältöön

Uudessa Kuntoutus-lehdessä mm. lasten ja nuorten psykiatrisesta perhekuntoutuksesta sekä työkyvyn varhaisen tuen terpeesta

Ritva Linnakankaan, Pirjo Lehtorannan, Aila Järvikosken ja Asko Suikkasen tieteellisessä artikkelissa Lasten ja nuorten psykiatrinen perhekuntoutus: muutosten ja koettujen vaikutusten arviointi kuvataan toteutunutta Kelan psykiatrista perhekuntoutusta, siihen osallistuneita lapsia ja perheitä sekä heidän odotuksiaan kuntoutukselle.

Pirkko Mäkelä-Pusan katsauksessa Työkyvyn varhainen tuki pientyöpaikoilla esitellään malli, jonka avulla työpaikat ja työterveyshuollot voivat sopia työkyvynhallinnasta, seurannasta ja varhaisesta tuesta.

Kuntoutus-lehden 4/2010 pääkirjoituksen, tiivistelmät tieteellisistä artikkeleista sekä sisällysluettelon löydät tästä linkistä. >>


Sisältö päivitetty 06.04.2016

Jaa sivu!

Simple Share Buttons