Suoraan sisältöön

Helsingin Psykoterapiatutkimuksen Psykoterapioiden vaikuttavuus viiden vuoden seurannassa -raportti valmistunut

Helsingin Psykoterapiatutkimus on Kansaneläkelaitoksen rahoittama yhteistyöhanke, jota toteutetaan yhteistyössä HUS:n, Biomedicum Helsinki -säätiön, Kuntoutussäätiön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa.

Helsingin Psykoterapiatutkimuksen tehtävänä on arvioida masennus- ja ahdistuneisuushäiriöiden hoidossa käytettyjen terapiamuotojen vaikuttavuutta.

Hankkeelta on ilmestynyt raportti Psykoterapioiden vaikuttavuus viiden vuoden seurannassa.  Raportin ovat tehneet Paul Knekt (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos), Olavi Lindfors (Biomedicum Helsinki -säätiö) ja Maarit Laaksonen (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos).

Pdf-versio (1,7 Mt) löytyy tästä linkistä. >>


Sisältö päivitetty 03.08.2016

Jaa sivu!

WordPress PopUp Plugin
Simple Share Buttons